Fredagsbar for alle!!

Find hawaii-skjorten, selvbruneren og din indre strandløve frem til en festlig strand- fredagsbar. Alle er velkomne!

Duk op efter arbejdstid til en afslappende og hyggelig indgang til weekenden. Vi giver en farvestrålende drink og køber lækre snacks.

Kom og mød kendte og nye ansigter. Tag jeres børn med! De får nemlig deres helt egen fest:-)

Følg med på eventet på Facebook!

Hvem: Alle fra menigheden, der har lyst til en hyggelig, festlig eftermiddag!

Hvornår: Fredag d.13/10, kl.15-17.30

Pris: Gratis!!