Kom hviledagen i hu !

v. Marian og Peter Dalgaard Høeg

Hvordan skabe en rytme for hvile og fest i en travl hverdag?

Velkommen til en fredag aften, hvor vi sammen øver os i overgangen fra hverdagen til hviledagen. Vi vil introducere en kristen version af et sabbatsmåltids ritual, der kan bruges hjemme i familien for børn og voksne.

Form: Sammenskudsgilde, hvor alle tager deres yndlingsret med. Vi sørger for brød og vin til måltidsliturgien. Der vil være god tid til måltidsfællesskab. Vi skaber denne aften sammen, og der vil være flere muligheder for at bidrage. Efter måltidet vil der blive holdt oplæg om praktisk åndeligt liv og rytmer i hverdagen.

Hvornår: d. 3/11 kl. 17.30

Oplægget vil være meget praktisk orienteret, og der vil efterfølgende være tid til samtaler i grupper om aftenens emne med fælles opsamling i plenum. Herefter er der mulighed for at forsætte aftenen med hygge, festlige indslag, fællesskab og åben scene. Evt. sang, spil og dans.

Inspirations kilder: David G. Benner: ”At vandre sammen” Tomas Sjödin: ”Det sker når du hviler” Bibelen ”Korsveis pejlemærker” Martin Lönnebo: ” Væven” Shane Claiborne, Jonathan Wilson-Hartgrove og Enuma Okoro: ”Komme dit rige” Den danske salmebog Rick Warren: ”Det målrettede liv”.

Pris: Voksne 50kr, studerende 30kr og børn 20kr.

Kontakt: Peter Høeg

Sidste tilmelding: 31/10

Aarhus Valgmenighed: Kirke i bevægelse

Læs mere

Vi er en folkekirke - uden at være en sognekirke, og uafhængig af folkekirkens økonomi. Vore medlemmer er børn, unge og voksne fra hele Århus området.

Vi tror på, at Jesus Kristus viser os, hvem Gud er! Den måde, hvorpå Jesus elskede og udfordrede mennesker, den måde han døde og opstod, viser os hvem Gud er. Jesus tilbyder os et liv i tro, håb og kærlighed. Det liv vil vi gerne dele med hinanden og med dig.

Find Aarhus valgmenighed

Se på kort

Sekretariatet
Mjølnersvej 6, 8230 Åbyhøj, Denmark
Åben: Tirs-Fredag 9.30-14.00
Tlf.: (+45) 8612 2835
Cvr.: 1411 1638
aarhus@valgmenighed.dk