Er verden på vej mod afgrunden?

v. Nikolaj Andersen

Når vi kigger på Verden, er der så grundlag for at være andet end pessimist? Klimakrise, flygtningestrømme, terrorisme, Putin, Trump og DR medielicens – der er rigeligt stof at blive slukøret over.

Nikolaj K. Andersen tegner et billede af den politiske verdensorden i dag, samt hvordan vi er nået hertil. Vi skal se på, hvem har magten, og så skal vi kigge fremad og spekulere over, hvordan det hele mon vil se ud i fremtiden.

Nikolaj er ph.d. studerende i statskundskab, samt kandidat i Internationale Studier og bachelor i Idéhistorie fra Aarhus Universitet. Han har tilbragte et semester på den danske ambassade i Tokyo og har efterfølgende beskæftiget sig særligt med kinesisk og amerikansk udenrigspolitik. Derudover har han holdt foredrag om lykke i en årrække og bestyrer hjemmesiden www.GlobalReadersClub.com . Han har kommet i Århus Valgmenighed siden 2008.

Hvornår: 20.sep. kl.19.30

Pris: 25 kr.