Kreativ Forbøn

Dansegruppen i ÅVM tilbyder ½ times kreativ forbøn til 2 personer på de pågældende datoer:

Hvornår: Søndag d. 24. sep., søndag d. 22. okt., søndag d. 26. nov. og søndag d. 10. dec. - Der er mulighed for at booke en tid enten kl. 12.15 eller kl. 13.15.

Tilmelding: Book en tid hos Ruth O. Kristensen, tlf: 30 22 08 18.

Hvad? I kreativ forbøn anvender vi forskellige kreative virkemidler. Bl.a. bevægelse / krops-udtryk, musik, flag med forskellig symbolværdi og stof i forskellige farver. Der er mulighed for at komme med konkrete ønsker f.eks. forbøn for fysisk eller psykisk smerte mv. Du kan også vælge at lade dig overraske af Gud. Som forbedere har vi naturligvis tavshedspligt. De bedste hilsner fra Dansegruppen.

Kontakt: Ruth O. Kristensen (eller på nummeret ovenfor).