Medlemskursus den 7. oktober 2017

Medlemskurset er for alle, som ønsker eller overvejer medlemskab af Aarhus Valgmenighed. Kurset er obligatorisk for at kunne blive medlem.

Indholdet: Medlemskurset giver et dybt indblik i, hvad ÅVM er. Vi kommer omkring menighedens etik, økonomi, teologi, vision og meget andet. Du kan møde staben og får rig mulighed for at stille dine spørgsmål.

Medlemskurset er også en dag, hvor vi lærer dig at kende og hvor du kan finde ud af hvordan du bliver en del af ÅVMs vision Med Gud - for Aarhus

Som en del af kurset vil du også blive tilbudt en efterfølgende medlemssamtale, hvor du kan få afklaring på om du vil være medlem.

Dato: Lørdag d.7.okt.
Tid: 9.45-17