Mandekursus - De 4 arktetyper

Har du lyst til at udforske og udvikle din maskulinitet?  Så har du muligheden nu!

Vi har inviteret Ruben Knudsen fra ”Mand og mand imellem”.  Ruben har omfattende indsigt i og erfaring med maskulinitet, som han gerne deler med os over fire aftner, hvor vi dykker ned i de fire mande arketyper, som vi alle indeholder:

Kongen

Vismanden

Elskeren

Krigeren

Hver aften vil der være tid til at være stille, tid til hygge, tid til at lytte og tid til at tale.

Som al anden udvikling, så er udviklingen af det maskuline også noget vi skaber sammen. Derfor lægger vi op til, at følges i grupper, som enten er dannet hjemmefra eller dannes på den første aften.

Grupperne vil være på 3-5 mænd som mødes på aftenen og imellem aftnerne.

Så er I allerede en gruppe som mødes og trænger til inspiration eller længes du efter denne form for fællesskab, så kom med!

Tid: Fire torsdage 3. maj, 31. maj, 6. september og 1. november.

Aftnernes forløb:

kl.19.30 drop in med lidt til ganen, øl, vin, kaffe, the og tilbehør.

kl.20.00 formel opstart med meditativ indledning.

kl.20.15 oplæg.

kl.21.00 gruppesamtale.

kl.21.55 fælles afslutning.

Kl.22.00 tak for i aften.

Sted: Århus Valgmenighed Mjøldnersvej 6

Samlet pris: 595kr.

Rabat eller betalingsaftaler kontakt Peter.

For yderligere info kontakt Peter Dalgaard Høeg 40146096.