Hjertelig velkommen til Aarhus Valgmenighed! Vi er en fornyet folkekirke, som blander velkendt tradition med nutidig fornyelse, og alle er velkomne til at være med! Ud over vores gudstjenester om søndagen mødes vi i mindre fællesskaber i løbet af ugen rundt omkring i hele Aarhus. Vi tror nemlig, at kirke handler om mere end gudstjeneste. Derfor holder vi også ”klyngesøndag” den første søndag i hver måned, hvor vi mødes rundt omkring i byen.

I Aarhus Valgmenighed er vi på vandring sammen! Vi øver os sammen og hjælper hinanden til at leve som disciple (lærlinge) af Jesus, sådan at vores tro på Gud omsættes i vores hverdag, og ikke kun når vi er til gudstjeneste.

Hvem er vi?

Vi er en valgmenighed, dvs. en folkekirke - uden at være en sognekirke. Vores ca. 850 medlemmer er børn, unge og voksne fra hele Aarhus-området.

Menigheden blev dannet i 1990 af en gruppe folkekirkemedlemmer, som ønskede at danne en menighed på folkekirkens trosgrundlag med frihed til aktivt menighedsliv, nådegavepraksis og mission.

I dag har menigheden hundredevis af frivillige ledere og medarbejdere, som yder en stor indsats på mange forskellige områder. Vores arbejde ledes af 10 ansatte medarbejdere.

Menighedens bagland er den lutherske fornyelsesbevægelse DanskOase.

Kom på frivillig stab i ÅVM#DigDeeper tilmelding åbenEn prædikenserie om Ham som du aldrig bliver færdig med