Huddle

En huddle er en gruppe af 5-8 mennesker, der mødes jævnligt i en afgrænset periode for at tage vare på det Gud har betroet dem. Formålet med huddlen er at arbejde med udfordringer i dit personlige liv og udruste dig til at lede andre mennesker til at leve som disciple af Jesus.

Det særlige ved en huddle er at der en facilitator, der hjælper en med at stille skarpt på problemstillingerne og at fokusere på både refleksion og handling. Grundspørgsmålene er: "Hvad siger Gud til mig?" og "Hvad gør jeg ved det?"

Man støtter hinanden og udfordrer; man beder sammen, griner sammen, græder sammen og rækker ud til verden sammen. Derfor lægges der også vægt på gensidig ansvarlighed og åndeligt fællesskab.

Nøgleordet i en huddle er den enkelte deltagers formation. Man arbejder derfor primært med områder som: lederskab og identitet, karakter og færdigheder, støtte og udfordring, læring og omsætning.

Vi har i ÅVM primært tre typer af huddles: Huddles der dannes omkring et kursusforløb eller en af vores skoler (eks. Kaliber eller Hyrdekursus); huddles for folk i en bestemt tjeneste (f.eks. for lovsangsledere eller præster) og så mere generelle huddles, hvor fokus er medvandring og åndelig modenhed.

Hvis du ønsker at blive en del af en huddle, så tag kontakt til en præst i ÅVM, så kigger vi efter en mulighed for det.

 

Info om vores huddleledermanual:

http://aarhusvalgmenighed.dk/index.php?id=769

Aarhus Valgmenighed: Kirke i bevægelse

Læs mere

Vi er en folkekirke - uden at være en sognekirke, og uafhængig af folkekirkens økonomi. Vore medlemmer er børn, unge og voksne fra hele Århus området.

Vi tror på, at Jesus Kristus viser os, hvem Gud er! Den måde, hvorpå Jesus elskede og udfordrede mennesker, den måde han døde og opstod, viser os hvem Gud er. Jesus tilbyder os et liv i tro, håb og kærlighed. Det liv vil vi gerne dele med hinanden og med dig.

Find Aarhus valgmenighed

Se på kort

Sekretariatet
Mjølnersvej 6, 8230 Åbyhøj, Denmark
Åben: Tirs-Fredag 9.30-14.00
Tlf.: (+45) 8612 2835
Cvr.: 1411 1638
aarhus@valgmenighed.dk

 
idol-club.biz adult-porno.org