Hans-Christian er født i 1988 i Odense, gift med Astrid, far til Carl og de venter barn nummer to. Hele familien bor i en treværelses lejlighed i Aarhus V. Derudover har de en kolonihave i Charlottehøj Haveforening.

Hans-Christian er ansat som assisterende præst fra 1. januar 2019. Han har et særligt fokus på unge, gymnasieelever og studerende, er pastoralt ansvarlig for eftermiddagsgudstjenesten og fællesskaberne som er tilknyttet 16-miljøet. Derudover er han optaget af forkyndelse og trosoplæring generelt, at opbygge sjælesorgsarbejdet, at skabe nye initiativer for evangelisation og apologetik, samt at indføre mentorskab og fællesskab på tværs af aldersgrupper i menigheden. 

Han er uddannet teolog fra Menighedsfakultetet og Aarhus Universitet, og har arbejdet for Kristeligt Forbund for Studerende (KFS) i Aarhus siden 2015. 

Som præst drømmer jeg om at være med til at skabe et åndeligt hjem for alle som leder efter et. Jeg ønsker at være præst for alle medlemmer af menigheden, og for alle som har lyst i øvrigt; derfor er det vigtigt for mig, at folk ved, at de kan bruge mig, at min dør er åben og at jeg har tid. Som forkynder og underviser ønsker jeg at evangeliet om Jesus må være forståeligt, tidssvarende og relevant, også i dag."

Aarhus Valgmenighed: Kirke i bevægelse

Læs mere

Vi er en folkekirke - uden at være en sognekirke, og uafhængig af folkekirkens økonomi. Vore medlemmer er børn, unge og voksne fra hele Århus området.

Vi tror på, at Jesus Kristus viser os, hvem Gud er! Den måde, hvorpå Jesus elskede og udfordrede mennesker, den måde han døde og opstod, viser os hvem Gud er. Jesus tilbyder os et liv i tro, håb og kærlighed. Det liv vil vi gerne dele med hinanden og med dig.

Find Aarhus valgmenighed

Se på kort

Sekretariatet
Mjølnersvej 6, 8230 Åbyhøj, Denmark
Åben: Tirs-Fredag 9.30-14.00
Tlf.: (+45) 8612 2835
Cvr.: 1411 1638
aarhus@valgmenighed.dk

 
idol-club.biz adult-porno.org