Åben Himmel

 

Åben Himmel er et åbent fællesskab i Aarhus Valgmenighed, hvor vi med afsæt i Bibelen lærer mere om Åndens gaver og i en tryg ramme af fred, glæde og kærlighed øver og afprøver. 

Vi har tre aftener pr halvår, hvor vi lytter til spændende undervisning og personlige erfaringer med Åndens gaver og efter grundig vejledning ud fra Bibelen udfordres til praksis.  Har man ikke mod på praksis-delen, er man naturligvis velkommen til at sige fra. 

Alle er velkomne! 

 For de der gerne vil  gå lidt dybere med nogle af de emner, vi berører på Åben Himmel aftenerne, har vi løbende undervisningstilbud. Foråret 2019 har vi #DigDeeper, som gennem 12 uger vil give fortrolighed med at høre Guds stemme. 

 Se mere under #DigDeeper

Aarhus Valgmenighed: Kirke i bevægelse

Læs mere

Vi er en folkekirke - uden at være en sognekirke, og uafhængig af folkekirkens økonomi. Vore medlemmer er børn, unge og voksne fra hele Århus området.

Vi tror på, at Jesus Kristus viser os, hvem Gud er! Den måde, hvorpå Jesus elskede og udfordrede mennesker, den måde han døde og opstod, viser os hvem Gud er. Jesus tilbyder os et liv i tro, håb og kærlighed. Det liv vil vi gerne dele med hinanden og med dig.

Find Aarhus valgmenighed

Se på kort

Sekretariatet
Mjølnersvej 6, 8230 Åbyhøj, Denmark
Åben: Tirs-Fredag 9.30-14.00
Tlf.: (+45) 8612 2835
Cvr.: 1411 1638
aarhus@valgmenighed.dk