Cykelrally

Cykelrally vender tilbage! 

I forbindelse med visionssøndagen d. 16. juni afholder vi efter gudstjenesten et cykelsponsorløb, hvor ryttere cykler for at samle penge ind til ÅVM og YFC Danmark. Det bliver en af de festlige dage, hvor menigheden samles på tværs af miljøer til aktiviteter, mad og hygge. Efter cykelløbet er der grill og hygge i Åby Park. 

Udover at samle penge ind ÅVM og YFC, så har rytterne også mulighed for at vinde gode præmier. Der er præmier på højkant til dem, der samler flest penge ind og til den person som cykler flest runder. Som noget helt nyt i år uddeles også en præmie til en heldig sponsor, som kåres ved lodtrækning på dagen.
Alle er velkommen! Du kan medvirke i cykelløbet på mange forskellige måder, uanset om du har skavanker, ikke kan deltage på dagen eller ikke ejer en cykel. Du kan være rytter, sponsor eller tilskuer. 

RYTTER:
Som rytter skal du finde cyklen frem! Din bedste helst eller en som kan holde til rally. Du deltager på dagen, og cykler alt hvad du kan for indsamlingen. Din personlige andel af indsamlingen kommer af dem som sponsorerer dig.  

SPONSOR:
Du fremvirker i cykelløbet ved at sponsorerer en rytter - X antal kr. pr. runde. 
Du kan deltage på dagen og heppe på din rytter, OG du er med i lodtrækningen om en fed præmie. 

TILSKUER:
Der er altid brug for glade og passionerede tilskuere som hepper på de hårdkæmpende ryttere. Hvis du er virkelig klar, så medbring gerne flag, pompomer eller andet festligt. 

Tilmeld dig som rytter eller sponsor på: www.voreskirke.com/cykellob 

Åben Himmel

 

Åben Himmel er et åbent forum i Aarhus Valgmenighed, hvor vi med afsæt i Bibelen lærer mere om Åndens gaver og i en tryg ramme af fred, glæde og kærlighed øver og afprøver. 

Vi har tre aftener pr halvår, hvor vi lytter til spændende undervisning og personlige erfaringer med Åndens gaver og efter grundig vejledning ud fra Bibelen udfordres til praksis.  

 

Alle er velkomne! 

 

For de der gerne vil  gå lidt dybere med nogle af de emner, vi berører på Åben Himmel aftenerne, har vi løbende undervisningstilbud. Foråret 2019 har vi #DigDeeper, som gennem 12 uger vil give fortrolighed med at leve et liv i hellighed med fokus på bøn, bibellæsning, Guds stemme og opgør med synd. 

 Se mere under #DigDeeper

Aarhus Valgmenighed: Kirke i bevægelse

Læs mere

Vi er en folkekirke - uden at være en sognekirke, og uafhængig af folkekirkens økonomi. Vore medlemmer er børn, unge og voksne fra hele Århus området.

Vi tror på, at Jesus Kristus viser os, hvem Gud er! Den måde, hvorpå Jesus elskede og udfordrede mennesker, den måde han døde og opstod, viser os hvem Gud er. Jesus tilbyder os et liv i tro, håb og kærlighed. Det liv vil vi gerne dele med hinanden og med dig.

Find Aarhus valgmenighed

Se på kort

Sekretariatet
Mjølnersvej 6, 8230 Åbyhøj, Denmark
Åben: Tirs-Fredag 9.30-14.00
Tlf.: (+45) 8612 2835
Cvr.: 1411 1638
aarhus@valgmenighed.dk