Åben Himmel

Åben Himmel er et åbent forum i Aarhus Valgmenighed, hvor vi med afsæt i Bibelen lærer mere om Åndens gaver og i en tryg ramme af fred, glæde og kærlighed øver og afprøver.

Vi har tre aftener pr. halvår, hvor vi lytter til spændende undervisning og personlige erfaringer med Åndens gaver og efter grundig vejledning ud fra Bibelen udfordres til praksis.

Alle er velkomne!

Datoer for efteråret 2019 er:

Onsdag d. 25. september

Onsdag d. 30. oktober

Onsdag d. 20. november.

Nærmere program for de enkelte aftener følger