• Vi vil arbejde for, at Gudsrigets kraft til forløsning fra åndelig, emotionel, social og fysisk fattigdom kommer til de undertrykte i byen og samfundet og tale deres sag 
  • Vi vil bede og arbejde for, at Gudsrigets kraft kommer med forløsning til mennesker i alle samfundslag og med mange typer diakonale behov. 

Bibelske nøgler

"Du skal elske din næste som dig selv. På de to bud hviler hele loven og profeterne"

(Matt. 22, 39b-40a)

 

"Herrens ånd er over mig, fordi han har salvet mig. Han har sendt mig for at bringe godt budskab til fattige, for at udråbe frigivelse for fanger og syn til blinde, for at sætte undertrykte i frihed"

(Luk. 4, 18)

 

"Blinde ser, lamme går, spedalske bliver rene, og døve hører; døde står op og evangeliet forkyndes for fattige. Og salig er den, der ikke forarges på mig"

(Luk. 7, 22b-23a)

 

"En ren og ægte gudsdyrkelse er, for Gud, vor fader, at tage sig af faderløse og enker i deres nød og bevare sig selv uplettet af verden" 

(Jak. 1, 27)

Aarhus Valgmenighed: Kirke i bevægelse

Læs mere

Vi er en folkekirke - uden at være en sognekirke, og uafhængig af folkekirkens økonomi. Vore medlemmer er børn, unge og voksne fra hele Århus området.

Vi tror på, at Jesus Kristus viser os, hvem Gud er! Den måde, hvorpå Jesus elskede og udfordrede mennesker, den måde han døde og opstod, viser os hvem Gud er. Jesus tilbyder os et liv i tro, håb og kærlighed. Det liv vil vi gerne dele med hinanden og med dig.

Find Aarhus valgmenighed

Se på kort

Sekretariatet
Mjølnersvej 6, 8230 Åbyhøj, Denmark
Åben: Tirs-Fredag 9.30-14.00
Tlf.: (+45) 8612 2835
Cvr.: 1411 1638
aarhus@valgmenighed.dk

 
idol-club.biz adult-porno.org