• Vi vil invitere og danne den unge generation til at finde og udleve i livet i Guds Rige og tage sin plads i menighedsliv og samfundsliv
  • Vi vil være en missional stemme ind i ungdoms- og uddannelseskulturens mange miljøer i Aarhus, der peger på evangeliet om jesus som Herre som et troværdigt og oplyst livsvalg

Bibelske nøgler

"Jeg skriver til jer fædre: I kender ham som har været fra begyndelsen. Jeg skriver til jer I unge: I har overvundet den Onde. Jeg har skrevet til jer børn: I kender Faderen"

(1. Joh. 2, 13-14a)

 

"Lad ingen ringeagte dig fordi du er ung, men vær et forbillede for de troende i tale, i adfærd, i kærlighed, i troskab, i renhed"

(1. Tim. 4, 12)

Aarhus Valgmenighed: Kirke i bevægelse

Læs mere

Vi er en folkekirke - uden at være en sognekirke, og uafhængig af folkekirkens økonomi. Vore medlemmer er børn, unge og voksne fra hele Århus området.

Vi tror på, at Jesus Kristus viser os, hvem Gud er! Den måde, hvorpå Jesus elskede og udfordrede mennesker, den måde han døde og opstod, viser os hvem Gud er. Jesus tilbyder os et liv i tro, håb og kærlighed. Det liv vil vi gerne dele med hinanden og med dig.

Find Aarhus valgmenighed

Se på kort

Sekretariatet
Mjølnersvej 6, 8230 Åbyhøj, Denmark
Åben: Tirs-Fredag 9.30-14.00
Tlf.: (+45) 8612 2835
Cvr.: 1411 1638
aarhus@valgmenighed.dk

 
idol-club.biz adult-porno.org