Cykelrally vender tilbage!

I forbindelse med Aarhus Valgmenigheds visionssøndag d. 16. juni afholder vi et cykelsponsorløb, hvor ryttere cykler for at samle penge ind til ÅVM og YFC's lokale projekt Wave. Cykelløbet afholdes i Åby Park kl. 13-14 efter en god omgang grill. Det er selvfølgelig tilladt som tilskuer at medbringe sin mad til cykelløbet, da de to aktiviteter kommer til at lappe indover hinanden.

Udover indsamlingen til ÅVM og Wave, har rytterne også mulighed for at vinde gode præmier. Der er præmier på højkant til dem, der indsamler flest penge og til den person, som cykler flest runder. Som noget helt nyt i år uddeles også en præmie til en heldig sponsor, som kåres ved lodtrækning på dagen.

Alle er velkommen! Du kan medvirke i cykelløbet på mange forskellige måder, uanset om du har skavanker, har andre planer den dag eller ikke ejer en cykel.
Du kan være rytter, sponsor eller tilskuer:

RYTTER:
Som rytter skal du finde cyklen frem! Helst din bedste eller i hvertfald en som kan holde til en times rally. Du deltager på dagen, og cykler alt hvad du kan for at indsamle penge. Din personlige andel af indsamlingen afhænger af dem din sponsorere. Dem skal du bruge tid på at finde inden løbet, og det kan gøres ved fx personlige henvendelser eller kreative indslag ved gudstjenester eller på Facebook.

BLIV RYTTER

SPONSOR:
Som sponsor har du en meget vigtig rolle i cykelløbet, for uden dig cyklerne rytterne forgæves. De er afhængige af din gavmildhed og støtte. Når du sponsorerer en rytter, informerer du dem om, hvor mange kr. du vil give pr. runde, de cykler. Du kan evt. deltage på dagen og heppe på din rytter, OG så er du med i lodtrækningen om en fed præmie.

BLIV SPONSOR

TILSKUER:
Til et cykelløb er der altid brug for glade og passionerede tilskuere som hepper på de hårdkæmpende ryttere. Hvis du har mod på at påtage dig den rolle, så medbring gerne flag, pompomer eller andet festligt, som kan give den rette stemning