I forbindelse med Aarhus Valgmenigheds visionssøndag d. 27. september afholder vi cykelsponsorløb, hvor ryttere cykler for at samle  penge ind til ÅVM og YFC's lokale projekt Wave.

Cykelløbet afholdes i Åby Park kl. 13.30-14.30 efter en god omgang grill.

Udover indsamlingen til ÅVM og YFC har rytterne også mulighed for at vinde gode præmier. Der er præmier på højkant til dem, der indsamler flest penge. Både over og under 15 år, og til den person, som cykler flest runder.

Alle er velkommen! Du kan medvirke i cykelløbet på mange forskellige måder, uanset om du har skavanker, har andre planer den dag eller ikke ejer en cykel

Du kan være rytter, sponsor eller tilskuer

Rytter

Som rytter skal du finde cyklen frem! Helst din bedste eller i hvert fald en som kan holde til en times løb. Du deltager på dagen, og cykler alt hvad du kan for at indsamle penge. Din personlige andel af indsamlingen afhænge af dine sponsorere. Dem skal du bruge tid på at finde inden løbet, og det kan gøres ved fx personlige henvendelser eller kreative indslag ved gudstjenester eller på Facebook.

Du kan læse mere og tilmelde dig som rytter her: https://www.voreskirke.com/cykellob

SPONSOR

Nøglen for dig som rytter er at finde sponsorer, der vil støtte dig for hver km. du kørere. Her kan du downloade et sponsorark, som du kan bruge til at notere alle dine sponsorer ind på.

https://www.dropbox.com/scl/fi/krpeg05rl8uh5juk85wl8/Sponsorark-til-ryttere.xlsx?dl=0&rlkey=r1oiz7oeql9nlr9fzbtc7y3k3

Vil du gerne være sponsor har du en meget vigtig rolle i cykelløbet, for uden dig cyklerne rytterne forgæves. De er afhængige af din gavmildhed og støtte. Når du sponsorerer en rytter, informerer du dem om, hvor mange kr. du vil give pr. runde, de cykler. Du kan evt. deltage på dagen og heppe på din rytter.

Find en løber at sponsorere her: https://www.voreskirke.com/cykellob

Tilskuer:

Til et cykelløb er der altid brug for glade og passionerede tilskuere som hepper på de hårdkæmpende ryttere. Hvis du har mod på at påtage dig den rolle, så medbring gerne flag, pompomer eller andet festligt, som kan give den rette stemning

Aarhus Valgmenighed: Kirke i bevægelse

Læs mere

Vi er en folkekirke - uden at være en sognekirke, og uafhængig af folkekirkens økonomi. Vore medlemmer er børn, unge og voksne fra hele Århus området.

Vi tror på, at Jesus Kristus viser os, hvem Gud er! Den måde, hvorpå Jesus elskede og udfordrede mennesker, den måde han døde og opstod, viser os hvem Gud er. Jesus tilbyder os et liv i tro, håb og kærlighed. Det liv vil vi gerne dele med hinanden og med dig.

Find Aarhus valgmenighed

Se på kort

Sekretariatet
Mjølnersvej 6, 8230 Åbyhøj, Denmark
Åben: Tirs-Fredag 9.30-14.00
Tlf.: (+45) 8612 2835
Cvr.: 1411 1638
aarhus@valgmenighed.dk

 
idol-club.biz adult-porno.org