Ny lovsangsleder

Lovsangsleder og musikalsk leder søges til Aarhus Valgmenighed

En spændende stilling som lovsangsleder og musikalsk leder i ÅVM, er nu åben til besættelse fra 1. dec. 2019 eller senere efter aftale.

Lovsang og musik er en afgørende dimension for os i Aarhus Valgmenighed, når vi samles til gudstjenester og i mindre fællesskaber, og vi ønsker derfor fortsat at give denne tjeneste plads og skabe rum for udvikling af den.

Vi vil derfor gerne høre, hvilket bud du har på en kreativ og inspirativ tilgang til lovsang og musik i ÅVM. Vi er klar til at gå nye veje. Vi ser meget gerne, at du i din ansøgning forholder dig til vores visionspunkt ”Med Gud i hjertet" i forhold til din profil, og hvad du kan tilbyde at udvikle. Hvad er din tilgang til det punkt, og hvad er dit bud på en inspirerende musik- og lovsangspraksis i ÅVM.

Som lovsangsleder bliver du en vigtig nøglespiller i ÅVMs gudstjenesteafholdelse og -udvikling sammen med præsterne, og vil have ansvar for at koordinere og udruste en række dygtige frivillige lovsangsledere, sangere og musikere. Du skal med andre ord brænde for musik og for lovsang. Samtidig er det vigtigt, at du har sans for at projektlede og koordinere.

Stillingens basisindhold svarer i udgangspunktet til en halvtidsstilling, men kan evt. justeres alt efter hvilke kompetencer du har, og hvilke udviklingsområder du ser.

Du kan høre nærmere om tjenestens indhold ved henvendelse til valgmenighedspræst Anders Michael Hansen (andersmichael@valgmenighed.dk- mobil 20 10 53 40) eller sekretariatsleder David Viftrup (davidv@valgmenighed.dk – mobil 22 63 69 54) .

Ansøgningsfrist 1. oktober – opstart i jobbet 1. dec. 2019 eller senere efter aftale. Ansøgning stiles til valgmenighedspræsten Anders Michael Hansen, og skal være valgmenighedspræsten i hænde senest 1.okt. 2019.

Aarhus Valgmenighed: Kirke i bevægelse

Læs mere

Vi er en folkekirke - uden at være en sognekirke, og uafhængig af folkekirkens økonomi. Vore medlemmer er børn, unge og voksne fra hele Århus området.

Vi tror på, at Jesus Kristus viser os, hvem Gud er! Den måde, hvorpå Jesus elskede og udfordrede mennesker, den måde han døde og opstod, viser os hvem Gud er. Jesus tilbyder os et liv i tro, håb og kærlighed. Det liv vil vi gerne dele med hinanden og med dig.

Find Aarhus valgmenighed

Se på kort

Sekretariatet
Mjølnersvej 6, 8230 Åbyhøj, Denmark
Åben: Tirs-Fredag 9.30-14.00
Tlf.: (+45) 8612 2835
Cvr.: 1411 1638
aarhus@valgmenighed.dk