PropelWomen

Aktiverer kvinders gudgivne identitet, passioner og potentiale

 

I PropelWomen ønsker vi gennem livsnær samtale og undervisning at blive klogere på vores gudgivne identitet, passion og potentiale. Vi vil erkende, at vi er sendt af Gud - udrustet unikt og talentfuldt. Vi længes efter at vi som kvinder kan leve fri for frygt og skam, fri til at være dem, vi er. PropelWomen er et autentisk fællesskab med plads til at dele styrker og svagheder, til at opmuntre og udfordre hinanden. Vi ønsker at være på vej sammen og tage modige skridt i tro.

Vi udforsker emner som personligt lederskab, passioner og visdom ud fra et materiale lavet af organisationen Propel Women. Formatet er en vekslen mellem refleksionsspørgsmål i grupper og hverdagsnære videooplæg. Det tager udgangspunkt i og handler om din verden, dit liv. Målgruppen er alle kvinder uanset alder, erfaring og forhold til tro. Du er velkommen, hvor du er, som du er.

 

Vi mødes torsdag i lige uger fra kl. 19.30-21.30

Du er velkommen til at kontakte klyngens ledere, som er:

Rebekka Lonka: rebekkalonka(at)gmail.com

Kristin Krøgh Westh: kristin.westh(at)gmail.com

 

Aarhus Valgmenighed: Kirke i bevægelse

Læs mere

Vi er en folkekirke - uden at være en sognekirke, og uafhængig af folkekirkens økonomi. Vore medlemmer er børn, unge og voksne fra hele Århus området.

Vi tror på, at Jesus Kristus viser os, hvem Gud er! Den måde, hvorpå Jesus elskede og udfordrede mennesker, den måde han døde og opstod, viser os hvem Gud er. Jesus tilbyder os et liv i tro, håb og kærlighed. Det liv vil vi gerne dele med hinanden og med dig.

Find Aarhus valgmenighed

Se på kort

Sekretariatet
Mjølnersvej 6, 8230 Åbyhøj, Denmark
Åben: Tirs-Fredag 9.30-14.00
Tlf.: (+45) 8612 2835
Cvr.: 1411 1638
aarhus@valgmenighed.dk

 
idol-club.biz adult-porno.org