Pilgrim

Vi er et par stykker der vil starte en ny klynge, en vandreklynge der skal være åben for alle, uanset kirkeligt tilhørsforhold eller ej.

Visionen er at der skal være en lav dørtærskel for folk der ikke er kirkevante, og målet er at vi vil invitere Jesus med på vores vej/vandring. Han sagde at han er sandheden vejen og livet. Vi vil hjælpe hinanden med at finde "vores" vej hver især med ham, som troppede op og gik med disciplene på vejen, da de ikke præcist vidste hvor de skulle gå hen.... 

Vi vil i vandrende samtale, bøn og stilhed forsøge at "tune" ind, og finde trit med ham, som siger at han forlader de 99, og går ud og leder efter den ene.

Så med andre ord, er klyngens formål at bruge Guds fri natur som ramme og rum for stilhed og kontemplation. Samtidig vil vi ,som Jesus siger at vi som diciple af ham skal, gå den ekstra mil med den søgende, og dermed være hinandens åndelige medvandrere.

 NB! Vi tilstræber at gå den første søndag i måneden.

Kontaktinfo på os:

Jonathan Neve 

Mail: jonni-95(at)hotmail.com

Tlf: 20 51 50 04

 

Frank Lund

mail: frankblund(at)gmail.com

Tlf: 22 38 77 12

Se mere på vores facebook gruppe

https://www.facebook.com/groups/2348718742105377/


Aarhus Valgmenighed: Kirke i bevægelse

Læs mere

Vi er en folkekirke - uden at være en sognekirke, og uafhængig af folkekirkens økonomi. Vore medlemmer er børn, unge og voksne fra hele Århus området.

Vi tror på, at Jesus Kristus viser os, hvem Gud er! Den måde, hvorpå Jesus elskede og udfordrede mennesker, den måde han døde og opstod, viser os hvem Gud er. Jesus tilbyder os et liv i tro, håb og kærlighed. Det liv vil vi gerne dele med hinanden og med dig.

Find Aarhus valgmenighed

Se på kort

Sekretariatet
Mjølnersvej 6, 8230 Åbyhøj, Denmark
Åben: Tirs-Fredag 9.30-14.00
Tlf.: (+45) 8612 2835
Cvr.: 1411 1638
aarhus@valgmenighed.dk

 
idol-club.biz adult-porno.org