Livsmestring

Oplæg og samtale i grupper

Drømmer du om at mestre livet? Så er du langt fra alene.

Men det er ikke altid let og nogle gange oplever vi, at vi behøver hjælp, vejledning og et fællesskab der støtter op.

Derfor tilbyder Aarhus Valgmenighed LIVSMESTRING, et gruppeforløb á 10 gange.

LIVSMESTRING er et gratis tilbud til unge, som har svært ved at falde til i en ny studieby, som tumler med lavt selvværd, ensomhed, kæreste- eller anden sorg, gennemgribende tristhed, overbekymring, komplicerede familierelationer, studierelaterede frustrationer, åndelige spørgsmål eller andet som du ønsker at mestre bedre.

Forløbet er målrettet unge i byen; man behøver altså hverken være kristen eller medlem af Aarhus Valgmenighed for at kunne deltage.

Livsmestring er et hold-forløb, hvor hvert hold består af 5-6 personer som mødes til 10 sessioner. En session indledes med ”ordet er frit”, hvor deltagerne kan fortælle, om der er noget fra den hidtidige gruppeproces som er forstyrrende for at kunne deltage. Dernæst følger et kort oplæg af gruppelederen om et relevant emne, hvilket deltagerne kan vælge at tage udgangspunkt i og forholde sig til ud fra deres egen situation. Den sidste del af sessionen består i en individuel samtale med gruppelederen, som gruppen overværer og til sidst reflekterer over.

Gruppen er fortrolig og alle deltagere og ledere er underlagt tavshedspligt.

Gruppen ledes af Kirsten Trans, som er faglig chef i Blå Kors Danmark, erfaren terapeut fra psykiatrien og fra kirkeligt sorggruppearbejde. Assisterende præst i Aarhus Valgmenighed, Hans-Christian Vindum Pettersson deltager ad hoc. Han er også primær visitator til gruppen og bidrager med udvalgte oplæg.

Næste hold starter op d. 19. februar 2019. Der er begrænsede pladser.

Tilmelding: senest 12. februar 2019 til hans-christian(at)valgmenighed.dk