Digital Rotunde - Forbønnen fortsætter

Vi ønsker at opretholde muligheden for at kunne søge og tilbyde forbøn i denne tid, hvor vi ikke kan mødes fysisk. Forbøn er en vigtig del af vores omsorg for hinanden - at vi fælles bringer en sag frem for Gud.
Vores faste team af forbedere har tilbudt at stille sig til rådighed for forbøn, naturligvis under tavshedspligt

Praktisk fremgangsmåde:
1: Send en SMS eller ring til mobil: 30 68 03 61 og udtryk ønsket om forbøn
2: Herefter vil der tages kontakt til en forbeder, der vil kontakte dig pr. telefon.

Bøn for ÅVM - under Covid-19

Fredag kl. 10.00 - 11.30 beder vi. Vi har valgt en form, hvor vi først tilbeder Gud. Dernæst lytter vi til en tekst fra Bibelen. Ud fra teksten lytter vi til Gud

Under Covid 19 er vi desværre forhindret i at mødes. Dette skal dog ikke forhindre os i at bede. Bed derfor med hjemmefra.

Se dagens tekst på ÅVM's medlemsgruppe på facebook.

Se mere om bøn for ÅVM her

#Gudbevaredanmark

Vi er i en meget særlig situation, måske den største krise vi i vores livstid skal håndtere, derfor:

Sammen med Dansk Oase vil vi derfor gerne invitere jer til at deltage i denne ubrudte kæde af forbøn for vores land fra søndag d. 22. marts til påske.

Bønnen foregår i et online virtuelt bedehus (på zoom). Bedehuset er altid åbent og alle er inviteret til at være med, men vi vil gerne sikre os at der er bemanding på 24-7, og derfor har vi en kalender, som kan udfylde.

Se mere på www.247bøn.dk

Bededag for Danmark d. 29. marts

Evangelisk alliance inviterer alle til at være med til national bededag for Danmark d. 29. marts.

Se nærmere informationer om bededagen her