Xplore

Xplore er Århus Valgmenigheds konfirmandundervisning, som afsluttes med konfirmationsgudstjeneste i maj (se datoer nederst). 

Som navnet 'Xplore' antyder, er konfirmandforløbet en proces, hvor konfirmanderne sammen med lederne udforsker den kristne tro. Et konfirmandforløb i Xplore handler først og fremmest om at lære at leve ud af den identitet, som Gud giver os i dåben. En oplæring til at leve som disciple af Jesus og en indføring i troens grundelemtenter, som fx fadervor, trosbekendelsen o.lign. Derfor bliver der i undervisningen lagt stor vægt på interaktion og dialog, med det formål at hjælpe de unge til selv at omsætte troen og leve den ud i deres hverdag.

Der er Xplore ca hver anden uge onsdage 15.30 - 17.30. Forløbet kører fra september til maj og skal desuden ses i sammenhæng med BUO's konfirmandlejre www.konfioase.dk

Hans-Christian Vindum Pettersson er konfirmationspræst og den primære underviser på Xplore, konfirmanderne vil også blive undervist af flere af de andre ansatte og frivillige fra kirken.

Oplysninger om tilmelding til forløbet følger. 

Konfirmationsgudstjenesten ligger i maj på følgende dato:

2020: 10. maj

2021: 9. maj

2022: 8. maj

2023: 14. maj

 

Kontakt: Hans-Christian Vindum Pettersson

 

 

 

Aarhus Valgmenighed: Kirke i bevægelse

Læs mere

Vi er en folkekirke - uden at være en sognekirke, og uafhængig af folkekirkens økonomi. Vore medlemmer er børn, unge og voksne fra hele Århus området.

Vi tror på, at Jesus Kristus viser os, hvem Gud er! Den måde, hvorpå Jesus elskede og udfordrede mennesker, den måde han døde og opstod, viser os hvem Gud er. Jesus tilbyder os et liv i tro, håb og kærlighed. Det liv vil vi gerne dele med hinanden og med dig.

Find Aarhus valgmenighed

Se på kort

Sekretariatet
Mjølnersvej 6, 8230 Åbyhøj, Denmark
Åben: Tirs-Fredag 9.30-14.00
Tlf.: (+45) 8612 2835
Cvr.: 1411 1638
aarhus@valgmenighed.dk

 
idol-club.biz adult-porno.org