Formiddagsgudstjeneste kl 10.00

 

Gudstjenesterne i Aarhus Valgmenighed er åbne for enhver som har lyst til at deltage. Søndagen er den største samling i menigheden, og vi mødes for at fejre Gud og hinanden. Dette sker bl.a. gennem tilbedelse, bøn, sang, prædiken og nadver.

Formiddagsgudstjenesten kl 10.00 er for alle generationer. Alle starter fælles i kirkesalen og efter fælles lovsang er der børnekirke delt op på fem spor, mens der er prædiken for de voksne. 

Er du ny i kirken? Har du spørgsmål til gudstjenesten eller til kirken i det hele taget? Så henvend dig til velkomstteamet, som står og hilser på alle i døren. Du kan kende dem på de røde skilte, de bærer om halsen.

Formiddagsgudstjenesten varer ca. halvanden time.

Aarhus Valgmenighed: Kirke i bevægelse

Læs mere

Vi er en folkekirke - uden at være en sognekirke, og uafhængig af folkekirkens økonomi. Vore medlemmer er børn, unge og voksne fra hele Århus området.

Vi tror på, at Jesus Kristus viser os, hvem Gud er! Den måde, hvorpå Jesus elskede og udfordrede mennesker, den måde han døde og opstod, viser os hvem Gud er. Jesus tilbyder os et liv i tro, håb og kærlighed. Det liv vil vi gerne dele med hinanden og med dig.

Find Aarhus valgmenighed

Se på kort

Sekretariatet
Mjølnersvej 6, 8230 Åbyhøj, Denmark
Åben: Tirs-Fredag 9.30-14.00
Tlf.: (+45) 8612 2835
Cvr.: 1411 1638
aarhus@valgmenighed.dk