Generelt
Når du har godkendt dine kontaktinformationer, vil du blive viderestillet til vores betalingsmodul. Ved at indtaste kortoplysninger og godkende betalingen, accepterer du, at det indtastede beløb trækkes på din konto. Beløbet trækkes kun én gang.

Der er ingen returret på din gave.

Træk din gave fra
For 2019 kan du maksimalt trække 16.300 kr. fra.
Hvis du ønsker fradrag, skal du huske at opgive dit navn og CPR nr. til aarhus(at)valgmenighed.dk, så Aarhus Valgmenighed kan indberette bidraget til skat.

Registreringen
Gaven registreres af:
Aarhus Valgmenighed
Mjølnersvej 6
DK-8230 Åbyhøj
Denmark
Tlf. (+45) 8612 2835
aarhus(at)valgmenighed.dk

Sikkerhed
Betalingen foregår over en SSL-krypteret sikker server. Denne E-betaling er godkendt af PBS. Servicen leveres af quickpay.dk. Er du i tvivl omkring sikkerheden ved handel på internet kan vi henvise til siden forbrugersikkerhed.dk.

Kom på frivillig stab i ÅVM#DigDeeper tilmelding åbenEn prædikenserie om Ham som du aldrig bliver færdig med