Morten Hørning Jensen, hjælpepræst og leder af KURSEN (Pt på orlov)

Morten er født i 1972, gift med Jeanette og far til Johanne, Benjamin og Oliver. Familien bor i Skejby. Han er uddannet teolog fra Aarhus Universitet og har en ph.d.-grad fra samme sted.

Han er kvarttidsansat i ÅVM til at lede vores program for teologistuderende, KURSEN. Den resterende del er han ansat som lektor i Ny Testamente på Menighedsfakultetet.

Morten siger:
”På KURSEN arbejder vi med at finde veje mellem det teologiske studium og den kirkelige virkelighed. Kirken i Danmark har brug for gode præster! Det kræver både et solidt greb om teologien og praksistimer i menigheden. Med KURSEN ønsker vi at forbinde de to verdener og få vores teologistuderende i gang - under deres studium - med en vandring på vej mod at blive præst.”

> OVERSIGTEN OVER ANSATTE

Aarhus Valgmenighed: Kirke i bevægelse

Læs mere

Vi er en folkekirke - uden at være en sognekirke, og uafhængig af folkekirkens økonomi. Vore medlemmer er børn, unge og voksne fra hele Århus området.

Vi tror på, at Jesus Kristus viser os, hvem Gud er! Den måde, hvorpå Jesus elskede og udfordrede mennesker, den måde han døde og opstod, viser os hvem Gud er. Jesus tilbyder os et liv i tro, håb og kærlighed. Det liv vil vi gerne dele med hinanden og med dig.

Find Aarhus valgmenighed

Se på kort

Sekretariatet
Mjølnersvej 6, 8230 Åbyhøj, Denmark
Åben: Tirs-Fredag 9.30-14.00
Tlf.: (+45) 8612 2835
Cvr.: 1411 1638
aarhus@valgmenighed.dk