David Viftrup, Sekretariatsleder

David er gift med Anette, og sammen har de 3 piger. De bor i Skovby lidt uden for Århus. 

Som sekretariatsleder har David det administrative ledelsesansvar og varetager sammen med Anders Michael Hansen den daglige ledelse af staben og menighedens arbejde. I den administrative ledelse ligger opgaverne indenfor HR, økonomi, organisation, kommunikation og logistik. 

David har baggrund som leder og konsulent både i erhverslivet og kirkelivet. Her har han i førstenævnte arbejdet med ledelse, kommunikation, salg og læreprocesser og i sidstenævnte har han ledt en discipleskole og været præst med fokus på unge. 

Ud over det administrative ledelsesansvar arbejder David med at styrke staben og frivilligheden, og bidrager blandt andet også ind i fællesskabs- og udrustningsområdet. 

 

> OVERSIGTEN OVER ANSATTE

Aarhus Valgmenighed: Kirke i bevægelse

Læs mere

Vi er en folkekirke - uden at være en sognekirke, og uafhængig af folkekirkens økonomi. Vore medlemmer er børn, unge og voksne fra hele Århus området.

Vi tror på, at Jesus Kristus viser os, hvem Gud er! Den måde, hvorpå Jesus elskede og udfordrede mennesker, den måde han døde og opstod, viser os hvem Gud er. Jesus tilbyder os et liv i tro, håb og kærlighed. Det liv vil vi gerne dele med hinanden og med dig.

Find Aarhus valgmenighed

Se på kort

Sekretariatet
Mjølnersvej 6, 8230 Åbyhøj, Denmark
Åben: Tirs-Fredag 9.30-14.00
Tlf.: (+45) 8612 2835
Cvr.: 1411 1638
aarhus@valgmenighed.dk

 
idol-club.biz adult-porno.org