Johannes Korsholm Thomsen

Født 1978, gift med Anna, far til Josva, Jonathan og Sofia. Uddannet fra Skandinavisk Akademi for Lederskab og Teologi (SALT), ansat i ÅVM i 2008.

Johannes leder tre områder i ÅVM: Kaliber, Udrustning & Frivillighed, Visions 2018's "Med Gud for min næste". Desuden er Johannes ansat 25% i The Order of Mission som leder af det Globale Kontor.

Johannes siger om sine arbejdsområder: ”"Motivationen for mig er drømmen om at se mange flere mennesker i Aarhus møde Gud, både mennesker i krise og mennesker hvis liv hænger bedre sammen. Som menighed er vi sendt til denne her smukke by, og jeg håber, at min tjeneste bærer den frugt, at mennesker i Aarhus virkelig oplever sig velsignede af os som enkeltpersoner og som fællesskaber."

 

> OVERSIGTEN OVER ANSATTE

Aarhus Valgmenighed: Kirke i bevægelse

Læs mere

Vi er en folkekirke - uden at være en sognekirke, og uafhængig af folkekirkens økonomi. Vore medlemmer er børn, unge og voksne fra hele Århus området.

Vi tror på, at Jesus Kristus viser os, hvem Gud er! Den måde, hvorpå Jesus elskede og udfordrede mennesker, den måde han døde og opstod, viser os hvem Gud er. Jesus tilbyder os et liv i tro, håb og kærlighed. Det liv vil vi gerne dele med hinanden og med dig.

Find Aarhus valgmenighed

Se på kort

Sekretariatet
Mjølnersvej 6, 8230 Åbyhøj, Denmark
Åben: Tirs-Fredag 9.30-14.00
Tlf.: (+45) 8612 2835
Cvr.: 1411 1638
aarhus@valgmenighed.dk