Klaus Engell Grøngaard, administrator

Klaus er født i 1971 og blev gift med Betina i 2004. De har 2 børn, Jonathan fra 2005 og Mathilde fra 2009. Sammen bor de i et rækkehus i Tranbjerg.
 
Hans uddannelse er HH, markedsøkonom og HD 2. del – udenrigshandel.
 
Hans arbejdsopgaver er betaling af regninger, bogføring, udarbejdelse af regnskab, lønadministration samt kirkebogsføring. Derudover administrerer han gaver givet til menigheden, herunder registrering af tilsagn, gavebreve, PBS-opkrævning og indberetning til SKAT.

Klaus siger:
”Mit arbejde som administrator understøtter menighedens aktiviteter, men er i sig selv uden åndeligt indhold. Jeg trives med struktur og faste opgaver, hvilket stemmer godt overens med min stilling. Sideløbende tjener jeg i menigheden som profet, særlig til events og stabssamlinger.”

> OVERSIGTEN OVER ANSATTE

Aarhus Valgmenighed: Kirke i bevægelse

Læs mere

Vi er en folkekirke - uden at være en sognekirke, og uafhængig af folkekirkens økonomi. Vore medlemmer er børn, unge og voksne fra hele Århus området.

Vi tror på, at Jesus Kristus viser os, hvem Gud er! Den måde, hvorpå Jesus elskede og udfordrede mennesker, den måde han døde og opstod, viser os hvem Gud er. Jesus tilbyder os et liv i tro, håb og kærlighed. Det liv vil vi gerne dele med hinanden og med dig.

Find Aarhus valgmenighed

Se på kort

Sekretariatet
Mjølnersvej 6, 8230 Åbyhøj, Denmark
Åben: Tirs-Fredag 9.30-14.00
Tlf.: (+45) 8612 2835
Cvr.: 1411 1638
aarhus@valgmenighed.dk

 
idol-club.biz adult-porno.org