Michael Bech Nielsen, Administrativ koordinator

Michael er født i 1975, gift med Mette og har to børn. De bor i Saksild tæt på Odder.

Han er uddannet til landmand med grønt bevis i 1998. Derefter tog han en pædagoguddannelse med speciale i anbragte børn på døgninstitution (2001), hvilket han arbejdede med i seks år. Derefter tog han en handelsuddannelse med speciale i indkøb og arbejdede med det hos STARK i Horsens frem til november 2009, hvor han fik bevilget flexjob. Blev ansat i flexjob hos Allan Kjær, Børnegården Solbjerg, hvor han arbejdede med at starte børnehaven op. Søgte stillingen hos ÅVM februar 2011.

Primære arbejdsopgaver er at aflaste David og Klaus, men har også kompetenceområder inden for medlemshåndtering, ekspedition og indkøb samt kommunikation/salg med erhvervsrelevante samarbejdspartnere.

> OVERSIGTEN OVER ANSATTE

Aarhus Valgmenighed: Kirke i bevægelse

Læs mere

Vi er en folkekirke - uden at være en sognekirke, og uafhængig af folkekirkens økonomi. Vore medlemmer er børn, unge og voksne fra hele Århus området.

Vi tror på, at Jesus Kristus viser os, hvem Gud er! Den måde, hvorpå Jesus elskede og udfordrede mennesker, den måde han døde og opstod, viser os hvem Gud er. Jesus tilbyder os et liv i tro, håb og kærlighed. Det liv vil vi gerne dele med hinanden og med dig.

Find Aarhus valgmenighed

Se på kort

Sekretariatet
Mjølnersvej 6, 8230 Åbyhøj, Denmark
Åben: Tirs-Fredag 9.30-14.00
Tlf.: (+45) 8612 2835
Cvr.: 1411 1638
aarhus@valgmenighed.dk