Medlemsskab

Hvis du betragter Aarhus Valgmenighed som din kirke, er det naturligt, at du bliver medlem. Det vil glæde os!

Når du melder dig ind i Aarhus Valgmenighed, svarer det til at løse sognebånd til sognet, hvor du bor. Du bliver ikke meldt ud af folkekirken, idet valgmenigheder er en del af folkekirken. Når du melder dig ind i en valgmenighed, bliver din kirkeskat dog automatisk meldt fra.

At være medlem af Aarhus Valgmenighed indebærer, at du tager medansvar for kirken. Formålsparagraffen for Aarhus Valgmenighed lyder: "Valgmenigheden arbejder for at kalde til personlig tro og efterfølgelse af Jesus Kristus og til ansvarligt medlemskab af kirken."

Du er som medlem forpligtet til at betale et medlemskontingent på 300 kr. årligt. Herudover forventes det af dig, at du giver kirken gaver, der der som minimum svarer til din sparede kirkeskat.

Du har som medlem mødepligt til årsmødet, som finder sted hvert år i november.

Hvordan bliver jeg medlem?

For at blive medlem af Aarhus Valgmenighed skal du deltage på et medlemskursus, som afholdes 2-3 gange om året. Herefter skal du til samtale med en af præsterne eller en anden af de ansatte. Ved denne samtale skriver du under på, at du melder dig ind i Aarhus Valgmenighed.

Aarhus Valgmenighed: Kirke i bevægelse

Læs mere

Vi er en folkekirke - uden at være en sognekirke, og uafhængig af folkekirkens økonomi. Vore medlemmer er børn, unge og voksne fra hele Århus området.

Vi tror på, at Jesus Kristus viser os, hvem Gud er! Den måde, hvorpå Jesus elskede og udfordrede mennesker, den måde han døde og opstod, viser os hvem Gud er. Jesus tilbyder os et liv i tro, håb og kærlighed. Det liv vil vi gerne dele med hinanden og med dig.

Find Aarhus valgmenighed

Se på kort

Sekretariatet
Mjølnersvej 6, 8230 Åbyhøj, Denmark
Åben: Tirs-Fredag 9.30-14.00
Tlf.: (+45) 8612 2835
Cvr.: 1411 1638
aarhus@valgmenighed.dk

 
idol-club.biz adult-porno.org