Arvid Asmussen, lovsangsleder

Arvid er gift med Elise, og sammen har de 2 børn. Arvid er cand. mag. i musikvidenskab og religion fra Aarhus Universitet.

Arvid har ansvaret for lovsangen i menigheden og leder bl.a. de ca. 50 lovsangere der er involveret i menighedens gudstjenester. Arvid arbejder også med at forny lovsangen gennem sangskrivning og udgav i 2013 lovsangsalbummet "Nye Salmer Fra Dagligstuen"

I 2011 startede han lovsangsskolen Kantoriet, som siden da har trænet over 50 lovsangsledere fra hele landet. Lovsangsskolen køres i partnerskab med Dansk Oase.

Arvid er anfører for den del af vores vision, der hedder "Med Gud i hjertet", hvor han har fokus på bl.a. bibellæsning, bøn og profeti.

Arvid har været ansat i Aarhus Valgmenighed siden 2007, på fuld tid siden 2011.

> OVERSIGTEN OVER ANSATTE

Aarhus Valgmenighed: Kirke i bevægelse

Læs mere

Vi er en folkekirke - uden at være en sognekirke, og uafhængig af folkekirkens økonomi. Vore medlemmer er børn, unge og voksne fra hele Århus området.

Vi tror på, at Jesus Kristus viser os, hvem Gud er! Den måde, hvorpå Jesus elskede og udfordrede mennesker, den måde han døde og opstod, viser os hvem Gud er. Jesus tilbyder os et liv i tro, håb og kærlighed. Det liv vil vi gerne dele med hinanden og med dig.

Find Aarhus valgmenighed

Se på kort

Sekretariatet
Mjølnersvej 6, 8230 Åbyhøj, Denmark
Åben: Tirs-Fredag 9.30-14.00
Tlf.: (+45) 8612 2835
Cvr.: 1411 1638
aarhus@valgmenighed.dk