Familie-julegudstjeneste

Dato/tidspunkt: 24. December 2017, 11:00

Prædikant: Ruben Kristensen 

Liturg: Ruben Kristensen

Bibeltekst: Luk 2,1-21

Ved denne gudstjeneste deltager alle aldre i selve gudstjenesten, som også længdemæssigt er familievenlig.

Ny i kirken? Har du spørgsmål til gudstjenesten? Ønsker du at blive en del af kirken eller bare vide mere om den? Så spørg velkomstteamet, som byder alle velkommen i døren ved hovedindgangen og står ved disken efter gudstjenesten.
Aarhus Valgmenighed er meget mere end gudstjenester. I løbet af ugen mødes vi i mindre fællesskaber, hvor vi deler liv, beder sammen og taler om at være disciple af Jesus. Læs mere om kirkens fællesskaber her.

Livestream. Klik her for at se prædikenen fra denne gudstjeneste live. Prædikenen begynder normalt mellem kl 10.30 og 10.45. På linket kan du også se andre prædikener fra Aarhus Valgmenighed.

Aarhus Valgmenighed: Kirke i bevægelse

Læs mere

Vi er en folkekirke - uden at være en sognekirke, og uafhængig af folkekirkens økonomi. Vore medlemmer er børn, unge og voksne fra hele Århus området.

Vi tror på, at Jesus Kristus viser os, hvem Gud er! Den måde, hvorpå Jesus elskede og udfordrede mennesker, den måde han døde og opstod, viser os hvem Gud er. Jesus tilbyder os et liv i tro, håb og kærlighed. Det liv vil vi gerne dele med hinanden og med dig.

Find Aarhus valgmenighed

Se på kort

Sekretariatet
Mjølnersvej 6, 8230 Åbyhøj, Denmark
Åben: Tirs-Fredag 9.30-14.00
Tlf.: (+45) 8612 2835
Cvr.: 1411 1638
aarhus@valgmenighed.dk