Foredrag: Er verden på vej mod afgrunden?

Dato/tidspunkt: 20. September 2017, 19:30

Når vi kigger på Verden, er der så grundlag for at være andet end pessimist? Klimakrise, flygtningestrømme, terrorisme, Putin, Trump og DR medielicens – der er rigeligt stof at blive slukøret over. 

Nikolaj K. Andersen tegner et billede af den politiske verdensorden i dag, samt hvordan vi er nået hertil. Vi skal se på, hvem har magten, og så skal vi kigge fremad og spekulere over, hvordan det hele mon vil se ud i fremtiden. 

Nikolaj er ph.d. studerende i statskundskab, samt kandidat i Internationale Studier og bachelor i Idéhistorie fra Aarhus Universitet. Han har tilbragte et semester på den danske ambassade i Tokyo og har efterfølgende beskæftiget sig særligt med kinesisk og amerikansk udenrigspolitik. Derudover har han holdt foredrag om lykke i en årrække og bestyrer hjemmesiden www.GlobalReadersClub.com . Han har kommet i Århus Valgmenighed siden 2008.

Hvornår? 20/9 kl.19.30

Pris: 25 kr

Aarhus Valgmenighed: Kirke i bevægelse

Læs mere

Vi er en folkekirke - uden at være en sognekirke, og uafhængig af folkekirkens økonomi. Vore medlemmer er børn, unge og voksne fra hele Århus området.

Vi tror på, at Jesus Kristus viser os, hvem Gud er! Den måde, hvorpå Jesus elskede og udfordrede mennesker, den måde han døde og opstod, viser os hvem Gud er. Jesus tilbyder os et liv i tro, håb og kærlighed. Det liv vil vi gerne dele med hinanden og med dig.

Find Aarhus valgmenighed

Se på kort

Sekretariatet
Mjølnersvej 6, 8230 Åbyhøj, Denmark
Åben: Tirs-Fredag 9.30-14.00
Tlf.: (+45) 8612 2835
Cvr.: 1411 1638
aarhus@valgmenighed.dk