Afskedsgudstjeneste

Dato/tidspunkt: 27. Maj 2018, 16:00

Prædikant: Ruben Kristensen
Liturg
Bibeltekst: Matt. 28,16-20

 

Særligt arrangement denne søndag

D. 27 maj skal vi sende Ruben afsted fra ÅVM med et brag af en fest, for det har han i sandhed fortjent! Efter mange års tro tjeneste og vidunderlig arbejdsindsats i kirken som vores præst skal vi kvittere tilbage og vise vores taknemmelighed.

Dette vil vi helt konkret gøre ved at der efter gudstjenesten klokken kl. 16 vil være mulighed for at sige pæne ord til Ruben, som til en klassisk reception. Derefter vil der blive fyret op for grillen og her starter festlighederne i sand Ruben-styke. Vi skal spise pølser og andet lækkert og så skal vi DANSE! Sammy DJ vil smide de bedste danseplader på anlægget og så skal vi bare have det sjovt, fedt og fantastisk! 

Tidsplan: 

 

  • 16.00 - Gudstjeneste, hvor Ruben selv prædiker (herefter en kort pause)
  • 17.45 - Reception for Ruben. Ønsker du ar sige noget til Ruben, skal du blot henvende dig til David Viftrup inden dagen, så laver han en plan. 
  • 18.30 og frem - Grillmad, hygge, dans og alt der hører sig til.

Så kom og vær med til at give Ruben den bedste afslutning i ÅVM man overhovedet kan forestille sig! 

 

Aarhus Valgmenighed: Kirke i bevægelse

Læs mere

Vi er en folkekirke - uden at være en sognekirke, og uafhængig af folkekirkens økonomi. Vore medlemmer er børn, unge og voksne fra hele Århus området.

Vi tror på, at Jesus Kristus viser os, hvem Gud er! Den måde, hvorpå Jesus elskede og udfordrede mennesker, den måde han døde og opstod, viser os hvem Gud er. Jesus tilbyder os et liv i tro, håb og kærlighed. Det liv vil vi gerne dele med hinanden og med dig.

Find Aarhus valgmenighed

Se på kort

Sekretariatet
Mjølnersvej 6, 8230 Åbyhøj, Denmark
Åben: Tirs-Fredag 9.30-14.00
Tlf.: (+45) 8612 2835
Cvr.: 1411 1638
aarhus@valgmenighed.dk