LederOase

Dato/tidspunkt: 26.-27. Januar 2018, Fredag kl. 19:00 - Lrdag kl. 21:00

Konferencen samler ledere fra hele landet d. 26-27. januar i Karlslunde Strandkirke. 

Tema: Dannelse til livet, samfundet og kirken

"Vi står som bevægelse overfor en stor og spændende udfordring. DanskOase nærmer sig en alder af 30 år. En generation. Vores grundlæggere besad en længsel efter at se det nye, som Gud gør ved sin Ånd, komme til udtryk i kirkens liv. Det betød nybrud og mange opgør med gamle former. Man kan kalde det dekonstruktion.

Nu står en ny generation klar. Mange unge, som ikke bare vil bryde ned, men vil bygge - give krop til en relevant, samfundsforvandlende kirke, og som længes efter at få både fundament og byggesten til den opgave. Men forstår vi, hvilke udfordringer de står overfor, og hvordan dette påvirker deres tro? Forstår vi deres vilkår og dilemmaer og formår vi at udruste dem til at leve Jesus-livet i samfundet og i kirken? Formår vi at videregive det, vi selv har modtaget, erfaret og opdaget? Og giver vi dem frihed til at genopdage troen for deres generation?"

Aarhus Valgmenighed: Kirke i bevægelse

Læs mere

Vi er en folkekirke - uden at være en sognekirke, og uafhængig af folkekirkens økonomi. Vore medlemmer er børn, unge og voksne fra hele Århus området.

Vi tror på, at Jesus Kristus viser os, hvem Gud er! Den måde, hvorpå Jesus elskede og udfordrede mennesker, den måde han døde og opstod, viser os hvem Gud er. Jesus tilbyder os et liv i tro, håb og kærlighed. Det liv vil vi gerne dele med hinanden og med dig.

Find Aarhus valgmenighed

Se på kort

Sekretariatet
Mjølnersvej 6, 8230 Åbyhøj, Denmark
Åben: Tirs-Fredag 9.30-14.00
Tlf.: (+45) 8612 2835
Cvr.: 1411 1638
aarhus@valgmenighed.dk