Medlemskursus

Dato/tidspunkt: 29. September 2018, 09:30 - 14:00

Medlemskurset er for alle, som ønsker eller overvejer medlemskab af Aarhus Valgmenighed. Kurset er obligatorisk for at kunne blive medlem.

Medlemskurset giver et indblik i, hvad ÅVM er. Vi kommer omkring menighedens etik, økonomi, teologi, vision og meget andet. Du kan møde staben og får rig mulighed for at stille dine spørgsmål.

Medlemskurset er også en dag, hvor vi lærer dig at kende, og hvor du kan finde ud af hvordan du kan blive en del af ÅVM.

Efter kurset vil du også blive tilbudt en medlemssamtale, hvor du kan få endelig afklaring på, om du vil være medlem.

Pris: 100 kr.

Kontakt: David Viftrup