Kreativ gudstjeneste - kærlighed

Dato/tidspunkt: 8. September 2018, 20:00

Vi er i Aarhus Valgmenighed i fuld gang med en eksperimenterende og kunstnerisk gudstjenestetrilogi om tro, håb og kærlighed. Lørdag d. 8. september har vi kærligheds-finalegudstjenesten. Her vil der være teater med teatergruppen Groupe de Theatre Miroir. Kor med koret Choeur D’Amour. Musik med bandet L’Orchestre Avant Tout - og andre kreative indslag. Interview med det tidligere bandidosmedlem Martin Bentsen. Martin har været opgivet af alle - familie, skole, psykiatri og retsvæsen - men begyndte at læse bibelen i fængslet og fandt ad den vej tilbage til livet og kærligheden. Kom og hør hele hans historie. Kirkegaardekspert Johannes Haahr Krejberg vil også være der og fortælle, hvad Kierkegaard siger om kærlighed - og hvorfor det stadig er relevant i dag.

Lørdag d. 8. september kl. 20.00

Aarhus Valgmenighed, Mjølnersvej 6, Åbyhøj