Kreativ gudstjeneste - kærlighed

Dato/tidspunkt: 8. September 2018, 20:00

Vi er i Aarhus Valgmenighed i fuld gang med en eksperimenterende og kunstnerisk gudstjenestetrilogi om tro, håb og kærlighed. Lørdag d. 8. september har vi kærligheds-finalegudstjenesten. Her vil der være teater med teatergruppen Groupe de Theatre Miroir. Kor med koret Choeur D’Amour. Musik med bandet L’Orchestre Avant Tout - og andre kreative indslag. Interview med det tidligere bandidosmedlem Martin Bentsen. Martin har været opgivet af alle - familie, skole, psykiatri og retsvæsen - men begyndte at læse bibelen i fængslet og fandt ad den vej tilbage til livet og kærligheden. Kom og hør hele hans historie. Kirkegaardekspert Johannes Haahr Krejberg vil også være der og fortælle, hvad Kierkegaard siger om kærlighed - og hvorfor det stadig er relevant i dag.

Lørdag d. 8. september kl. 20.00

Aarhus Valgmenighed, Mjølnersvej 6, Åbyhøj

 

Kontakt:

Peter Pedersen

peterptegner(at)gmail.com

50484805

 

 

Aarhus Valgmenighed: Kirke i bevægelse

Læs mere

Vi er en folkekirke - uden at være en sognekirke, og uafhængig af folkekirkens økonomi. Vore medlemmer er børn, unge og voksne fra hele Århus området.

Vi tror på, at Jesus Kristus viser os, hvem Gud er! Den måde, hvorpå Jesus elskede og udfordrede mennesker, den måde han døde og opstod, viser os hvem Gud er. Jesus tilbyder os et liv i tro, håb og kærlighed. Det liv vil vi gerne dele med hinanden og med dig.

Find Aarhus valgmenighed

Se på kort

Sekretariatet
Mjølnersvej 6, 8230 Åbyhøj, Denmark
Åben: Tirs-Fredag 9.30-14.00
Tlf.: (+45) 8612 2835
Cvr.: 1411 1638
aarhus@valgmenighed.dk