Foredrag med Peter Damgaard-Hansen: Forsoningens kunst - og nådegave

Dato/tidspunkt: 23. Maj 2018, 19:30 - 22:00

Foredrag ved psykolog Peter Damgaard-Hansen om forsoningens kunst- og nådegave. Peter Damgaard-Hansen har omfattende erfaring med forsoningssamtaler mellem ægtefæller - f.eks. i forbindelse med utroskab - forældre og børn og mellem søskende. Samme erfaring kan anvendes i menigheder, organisationer eller virksomheder, hvor konfliktniveauet er højt og tilliden brudt. Hvordan løse alvorlige konflikter? Er tilgivelse det samme som forsoning? Kan tilliden altid genoprettes? Hvilken rolle spiller anger for tilgivelse? Hvad er vrede et udtryk for og hvordan håndtere denne? Hvordan afholde medierende samtaler? Foredraget falder i to halvdele med en kaffepause imellem. Første del foredrager Peter Damgaard-Hansen om emnet. I anden del efter pausen svarer Peter Damgaard-Hansen på spørgsmål fra salen af principiel og opklarende karakter, men uden at private konflikter eller konfliktrelationer blotlægges eller udstilles - valgmenighedspræst Anders Michael Hansen er moderator denne aften.