Fellow - lovsang og lounge

Dato/tidspunkt: 7. December 2018, 19:30

Fredag d. 7. december låser vi kirken op! Skaber rammerne til en lækker omgang lovsang efterfulgt af en svedig lounge med snacks, brætspil og hygge.

//Programmet for aftenen bliver kort fortalt:
19.30: Start
20.00: “SpotifyLovsang” - JULE-EDITION!
21.00: Lounge
01.00: Vi slukker og lukker.

//Målgruppe:
Det er for ALLE, der har lyst. - Om det er dig der står og synger med på lovsangene under bruseren, dig der bare ELSKER at lytte til god musik eller noget helt tredje.
Vi forsøger at skabe rammerne, så det særligt appellerer til unge og studerende.

//Håbet for FELLOW:
Ønsket er at skabe et frimodigt rum for lovsang, bøn og reflektion. Konkret slukker vi lyset, skruer godt op for anlægget og smider teksten op på storskærmen.
Formålet er at skabe rammerne, så der er mulighed for, at du kan bruge tid på din relation med Gud.

Det andet ønske for FELLOW er at skabe rammer for den sprødeste fredagslounge! Her vil der bare være plads til ALLE. Et afslappet miljø. Glade mennesker. Et sted du kan hænge ud og bare hygge dig MAX - både med gamle og nye relationer fra 16-miljøet.

Så sænk skulderen og kom og hæng ud til FELLOW!
Vi glæder os til at se DIG.