Fellow - lovsang og lounge

Dato/tidspunkt: 7. December 2018, 19:30

Fredag d. 7. december låser vi kirken op! Skaber rammerne til en lækker omgang lovsang efterfulgt af en svedig lounge med snacks, brætspil og hygge.

//Programmet for aftenen bliver kort fortalt:
19.30: Start
20.00: “SpotifyLovsang” - JULE-EDITION!
21.00: Lounge
01.00: Vi slukker og lukker.


//Målgruppe:
Det er for ALLE, der har lyst. - Om det er dig der står og synger med på lovsangene under bruseren, dig der bare ELSKER at lytte til god musik eller noget helt tredje.
Vi forsøger at skabe rammerne, så det særligt appellerer til unge og studerende.

//Håbet for FELLOW:
Ønsket er at skabe et frimodigt rum for lovsang, bøn og reflektion. Konkret slukker vi lyset, skruer godt op for anlægget og smider teksten op på storskærmen. 
Formålet er at skabe rammerne, så der er mulighed for, at du kan bruge tid på din relation med Gud.

Det andet ønske for FELLOW er at skabe rammer for den sprødeste fredagslounge! Her vil der bare være plads til ALLE. Et afslappet miljø. Glade mennesker. Et sted du kan hænge ud og bare hygge dig MAX - både med gamle og nye relationer fra 16-miljøet.


Så sænk skulderen og kom og hæng ud til FELLOW! 
Vi glæder os til at se DIG.

Aarhus Valgmenighed: Kirke i bevægelse

Læs mere

Vi er en folkekirke - uden at være en sognekirke, og uafhængig af folkekirkens økonomi. Vore medlemmer er børn, unge og voksne fra hele Århus området.

Vi tror på, at Jesus Kristus viser os, hvem Gud er! Den måde, hvorpå Jesus elskede og udfordrede mennesker, den måde han døde og opstod, viser os hvem Gud er. Jesus tilbyder os et liv i tro, håb og kærlighed. Det liv vil vi gerne dele med hinanden og med dig.

Find Aarhus valgmenighed

Se på kort

Sekretariatet
Mjølnersvej 6, 8230 Åbyhøj, Denmark
Åben: Tirs-Fredag 9.30-14.00
Tlf.: (+45) 8612 2835
Cvr.: 1411 1638
aarhus@valgmenighed.dk