Fællesgudstjeneste med indsættelse af Hans-Christian Vindum Petterson som præst

Dato/tidspunkt: 31. Marts 2019, 10:00 - 11:30

Prædikant: Hans-Christian Vindum Pettersson

Indsættelsesgudstjeneste for vores nye præst Hans-Christian Vindum Pettersson. I den anledning vil vi gerne invitere hele menigheden til at være med til denne festlige og vigtige dag. Provst for Vestre Provsti Esben Andersen vil forestå præsteindsættelsen ved gudstjenesten. Der vil efter gudstjenesten være reception med mulighed for at købe en let frokost til familien, og mulighed for at bringe en hilsen til Hans-Christian. Programmet: 

10.00 Indsættelsesgudstjeneste

11.30 Let frokost 

12.15 Mulighed for at bringe en hilsen til Hans-Christian

Børnekirke. Under en del af gudstjenesten mødes børn og teens i følgende grupper:

Minikirke: 1-3 år med forælder
Noahs Ark: 4 år-0. kl.
Bataljonen: 1.-3. kl.
Frisbee: 4.-6. kl.
Teens: 7.-9. kl.
Læs mere om Børnekirke 
her.

Livestream. Klik her for at se prædikenen fra denne gudstjeneste live. Prædikenen begynder normalt mellem kl 10.30 og 10.45. På linket kan du også se andre prædikener fra Aarhus Valgmenighed.

Translation into English is available during the service. Pick up a headset in the back of the sanctuary, close to the entrance.

Aarhus Valgmenighed: Kirke i bevægelse

Læs mere

Vi er en folkekirke - uden at være en sognekirke, og uafhængig af folkekirkens økonomi. Vore medlemmer er børn, unge og voksne fra hele Århus området.

Vi tror på, at Jesus Kristus viser os, hvem Gud er! Den måde, hvorpå Jesus elskede og udfordrede mennesker, den måde han døde og opstod, viser os hvem Gud er. Jesus tilbyder os et liv i tro, håb og kærlighed. Det liv vil vi gerne dele med hinanden og med dig.

Find Aarhus valgmenighed

Se på kort

Sekretariatet
Mjølnersvej 6, 8230 Åbyhøj, Denmark
Åben: Tirs-Fredag 9.30-14.00
Tlf.: (+45) 8612 2835
Cvr.: 1411 1638
aarhus@valgmenighed.dk