Kreativ fordybelsesdag

Dato/tidspunkt: 23. Marts 2019, 10:00 - 16:00

Lørdag d. 23. marts 2019 fra kl. 10.00-16.00 i Aarhus Valgmenighed

Kom til en farverig og kreativ dag med mulighed for at udtrykke sig gennem forskellige materialer bl.a. akrylmaling, farveblyanter, collage eller gennem digte, hvis du har lyst til det. Det kræver ingen forudsætninger at deltage. Inspirationen vil bl.a. ske gennem fordybelse i en enkel og kort bibelsk tekst ved brug af Lectio Divina, der er en traditionel benediktinerpraksis.

Kunster og kunstpædagog Birgit Elmon vil være tilstede med vejledning og inspiration dagen igennem.

Du behøver ikke have noget med, men er velkommen til at medbringe egne materialer. Husk også en frokostmadpakke. Te og kaffe sørger kirken for.

Det koster 150 kr. at deltage, som betales på selve kursusdagen (kontant eller Mobilepay)

Tilmelding skal ske senest torsdag d. 21. marts til birgitte(at)futtrup.name

Åben Himmel forår 2019 24.2.2019 kl. 10.00 Kom gerne udklædt! #DigDeeper 12 uger med GudEn prædikenserie om Ham som du aldrig bliver færdig med