Cykelrally og grill

Dato/tidspunkt: 16. Juni 2019, 11:30 - 14:00

I forbindelse med visionsgudstjenesten d. 16. juni har vi planlagt nogle festlige aktiviteter, som både har et vigtigt formål og samler menigheden på tværs af miljøer til hygge og fællesskab. 

GRILL

Efter gudstjenesten er der fællesgrill i Åby Park for hele menigheden. Mad medbringes selv, men vi sørger for at grillene står varme og klar. Husk tæppe eller andet til at sidde på, og sørg for at være klædt på til vejret. 

CYKELRALLY

Kl. 13 starter vores cykelsponsorløb, og det er som tilskuer tilladt at medbringe sin grillmad, hvis man ikke er færdig. Rytternes rute er 1 km. og foregår i Åbyhøjs villakvarter ved siden af parken.

Sponsorløbet har til formål at indsamle penge til ÅVM og YFC's ungdomsarbejde Wave, og til det skal vi bruge både ryttere og sponsorere.

Læs mere

 

 

Aarhus Valgmenighed: Kirke i bevægelse

Læs mere

Vi er en folkekirke - uden at være en sognekirke, og uafhængig af folkekirkens økonomi. Vore medlemmer er børn, unge og voksne fra hele Århus området.

Vi tror på, at Jesus Kristus viser os, hvem Gud er! Den måde, hvorpå Jesus elskede og udfordrede mennesker, den måde han døde og opstod, viser os hvem Gud er. Jesus tilbyder os et liv i tro, håb og kærlighed. Det liv vil vi gerne dele med hinanden og med dig.

Find Aarhus valgmenighed

Se på kort

Sekretariatet
Mjølnersvej 6, 8230 Åbyhøj, Denmark
Åben: Tirs-Fredag 9.30-14.00
Tlf.: (+45) 8612 2835
Cvr.: 1411 1638
aarhus@valgmenighed.dk