Eftermiddagsgudstjeneste

Dato/tidspunkt: 13. Oktober 2019, 16:00 - 17:30

Prædikant: Anders Michael Hansen

Tema: Den tro som retfærdiggør, helliger og udruster

Tekst: Gal. 2, 16-21 - Gal 3, 1-5 og Gal 4, 1-7

Eftermiddagsgudstjenesten i Aarhus Valgmenighed er en gudstjeneste særligt målrettet unge og studerende. Men alle aldersgrupper er naturligvis velkomne. Eftermiddagsgudstjenesten består af sang, bøn, prædiken og nadver, og varer ca. 1½ time.

Ny i kirken? Har du spørgsmål til gudstjenesten? Ønsker du at blive en del af kirken eller bare vide mere om den? Så spørg velkomstteamet, som byder alle velkommen i døren ved hovedindgangen.

Du er også meget velkommen til at udfylde et "Hej"-kort, det giver os mulighed for at holde kontaken med dig. På kortet kan du skrive dine kontaktoplysninger, afkrydse om du har lyst til at være med i et mindre fællesskab, tjene i kirken eller støtte økonomisk. Du kan også skrive kommentarer og spørgsmål.

Aarhus Valgmenighed er meget mere end gudstjenester. I løbet af ugen mødes vi i mindre fællesskaber, hvor vi deler liv, beder sammen og taler om at være disciple af Jesus. Læs mere om kirkens fællesskaber her.

Bliv frivillig ved gudstjenesten! Ved gudstjenesterne kan vi altid bruge flere hænder til fx børnekirke om formiddagen, servere rundstykker, teknik, kirketjener-opgaver mm. Se mere om at blive frivillig her.

Livestream. Klik her for at se prædikenen fra denne gudstjeneste live. Prædikenen begynder normalt mellem kl 16.30 og 16.45. På linket kan du også se andre prædikener fra Aarhus Valgmenighed.

Translation into English is available during the service. Pick up a headset in the back of the sanctuary, close to the entrance.

 

 

Aarhus Valgmenighed: Kirke i bevægelse

Læs mere

Vi er en folkekirke - uden at være en sognekirke, og uafhængig af folkekirkens økonomi. Vore medlemmer er børn, unge og voksne fra hele Århus området.

Vi tror på, at Jesus Kristus viser os, hvem Gud er! Den måde, hvorpå Jesus elskede og udfordrede mennesker, den måde han døde og opstod, viser os hvem Gud er. Jesus tilbyder os et liv i tro, håb og kærlighed. Det liv vil vi gerne dele med hinanden og med dig.

Find Aarhus valgmenighed

Se på kort

Sekretariatet
Mjølnersvej 6, 8230 Åbyhøj, Denmark
Åben: Tirs-Fredag 9.30-14.00
Tlf.: (+45) 8612 2835
Cvr.: 1411 1638
aarhus@valgmenighed.dk

 
idol-club.biz adult-porno.org