1VOICE - TRAIN

Dato/tidspunkt: 22. Maj 2019, 19:30 - 22:00

EN GUD DER MÆRKES – ET FOLK DER SYNGER!

Velkommen til 2. udgave af 1VOICE. En aften, hvor vi som kirker går sammen om at ære Gud og lytte til hans hjerte for vores by og dens mange dejlige mennesker.

Special guests: Melvin Kakooza (vinder af DM i stand-up) og Thomas Medom Hansen (rådmand for børn og unge i Aarhus Kommune)

Forvent en spændende aften i Guds nærvær! Himlen er åben, og vi inviterer Helligånden til at komme til os med sine gode gaver.

Der vil være en mulighed for at få en personlig velsignelse inkl. bøn for sygdom.

Du kan deltage up front eller være mere tilbagetrukket. En DJ og dansegulvet runder aftenen af for de friske.

Præsterne står ved ølhanerne i baren for at hilse på dig og din nabo og give gode råd om alt mellem himmel og jord.

Tag dine venner med – også dem, som ellers ikke normalt går i kirke!

Lovsangsledere, sangere og musikere fra de 6 arrangørkirker i Aarhus glæder sig til at lede os gennem denne usædvanlige aften på Train. The Gospel Train will hit you Aarhus!

Arrangører: Aarhus Valgmenighed, EuroLife Kirke, Aarhus Vineyard, Haven Aarhus, Saralystkirken og Citykirken Aarhus.

Køb billetter: https://billetfix.dk/da/e/1voice-train/?fbclid=IwAR22vjFsPvx9wbUE-cbXcsy_RkkiyOQKVwTaRBgo0vn1sRTUJWttvbk0WVk