Mød Kirstine Donskov - hjemvendt efter 3 år i Nepal

Dato/tidspunkt: 19. Maj 2019, 12:00 - 12:45

Kirstine Donskov der har været udsendt fra ÅVM de sidste 3 år, er netop vendt hjem. 

Søndag kl. 12.00 - 12.45 har du mulighed for at møde hende og høre hende fortælle nærmere om det arbejde hun har været en del af.

 

Kirstine skriver selv:

"De sidste 3 år har jeg boet og arbejdet i Nepal for at starte den social økonomiske virksomhed, Dinadi. Dinadi var en reaktion på et kald jeg og mine kollegaer oplevede og henover de sidste 3 år har vi arbejdet ud fra det klare sociale mål at fremme livskvaliteten for vores 60 ansatte i et fattigt land ellers præget af høj arbejdsløshed. Nu er jeg kommet hjem igen for at bo og vil bla. fortsætte mit arbejde med Dinadi, og i den forbindelse vil jeg fortælle om mine år i Nepal, vores virksomhed og ansatte. Det vil glæde mig at se flere af jer!"

 

Aarhus Valgmenighed: Kirke i bevægelse

Læs mere

Vi er en folkekirke - uden at være en sognekirke, og uafhængig af folkekirkens økonomi. Vore medlemmer er børn, unge og voksne fra hele Århus området.

Vi tror på, at Jesus Kristus viser os, hvem Gud er! Den måde, hvorpå Jesus elskede og udfordrede mennesker, den måde han døde og opstod, viser os hvem Gud er. Jesus tilbyder os et liv i tro, håb og kærlighed. Det liv vil vi gerne dele med hinanden og med dig.

Find Aarhus valgmenighed

Se på kort

Sekretariatet
Mjølnersvej 6, 8230 Åbyhøj, Denmark
Åben: Tirs-Fredag 9.30-14.00
Tlf.: (+45) 8612 2835
Cvr.: 1411 1638
aarhus@valgmenighed.dk