Mød Kirstine Donskov - hjemvendt efter 3 år i Nepal

Dato/tidspunkt: 19. Maj 2019, 12:00 - 12:45

Kirstine Donskov der har været udsendt fra ÅVM de sidste 3 år, er netop vendt hjem.

Søndag kl. 12.00 - 12.45 har du mulighed for at møde hende og høre hende fortælle nærmere om det arbejde hun har været en del af.

Kirstine skriver selv:

"De sidste 3 år har jeg boet og arbejdet i Nepal for at starte den social økonomiske virksomhed, Dinadi. Dinadi var en reaktion på et kald jeg og mine kollegaer oplevede og henover de sidste 3 år har vi arbejdet ud fra det klare sociale mål at fremme livskvaliteten for vores 60 ansatte i et fattigt land ellers præget af høj arbejdsløshed. Nu er jeg kommet hjem igen for at bo og vil bla. fortsætte mit arbejde med Dinadi, og i den forbindelse vil jeg fortælle om mine år i Nepal, vores virksomhed og ansatte. Det vil glæde mig at se flere af jer!"