Lovsangskoncert og Bogrelease m Arvid Asmussen

Dato/tidspunkt: 24. Oktober 2019, 19:30 - 22:00

Velkommen til lovsangskoncert med Arvid Asmussen og band og til bogrelease på Arvids nye bog: "Historier og sang om det bedste og det værste".

Der vil desuden være en lækker cafe med drikkevarer, snacks og mulighed for at købe bogen.

"Historier og sange om det bedste og det værste" er en ærlig og personlig bog, hvor Arvid deler livshistorier og tanker om 10 af hans mest kendte danske lovsange, bl.a. "Ud af mørket", "Jeg vil ikke glemme dig" og "Vi vil gi' dig det bedste vi har".

Bogen udgives af Aarhus Valgmenighed

Se mere på facebook: https://bit.ly/2m36McR