Kreativ fordybelses dag

Dato/tidspunkt: 16. November 2019, 10:00 - 16:00

Kom til en farverig og kreativ dag med mulighed for at udtrykke sig gennem forskellige materialer og måder bl.a. akrylmaling, farveblyanter, collage, dans eller digte. Det kræver ingen forudsætninger at deltage. Inspirationen vil bl.a. ske gennem fordybelse i en enkel og kort bibelsk tekst ved brug af Lectio Divina, der er en traditionel benediktinerpraksis. Birgit Elmon vil være tilstede med vejledning og inspiration dagen igennem.

Der stilles materialer til rådighed, men du er også velkommen til at tage dine egne med. Husk at medbringe en madpakke. Te og kaffe sørger kirken for.

Tilmelding skal ske senest torsdag den 14. november til Birgitte Futtrup: birgitte@futtrup.name

Pris 125 kr. som betales kontant eller Mobile-Pay på selve kursusdagen.

Vi glæder os til at være sammen med jerJ

Birgit Elmon og Birgitte Futtrup