Har religion plads i det offentlig rum?

Dato/tidspunkt: 14. November 2019, 19:30 - 22:00

Vi lever i en sekulariseret verden med konstante gnidninger mellem religion og sekularisering. Mellem individets åndsfrihed og samfundets struktur. Er der plads til religion i vores samfund? Religiøse symboler og religiøse praksisser er ofte op til debat. Hvad skal og hvad kan der være plads til?

Torsdag d. 14. november inviterer SALT og Aarhus Valgmenighed til en spændende dialog om, hvorvidt religion har plads i det offentlige rum. Vi får besøg af Peter Bjerre, sekretariatsleder i KFS og Mads Ahola, frivillig i foreningen Humanistisk Samfund, som vil være med til at skabe en konstruktiv debat om religion og samfund.

Aftenen vil kredse om disse konkrete emner:
* Religion og uddannelsesinstitutioner
* Religiøse symboler i offentligheden
* Religionslighed. Har kristendommen ret til at fylde mere end andre religioner i Danmark?

Efterfølgende vil der også være tid at stille spørgsmål til Peter Bjerre og Mads Ahola.

Vi håber, aftenen vil være med til at sætte tanker i gang hos dig og skabe en god dialog.

Aftenens program:
19-19.30: Drop-in