1Voice

Dato/tidspunkt: 4. Marts 2020, 19:30 - 22:30

ONE CITY - ONE VOICE - ONE NIGHT

Vi bygger bro mellem kirkerne, fremmer relationerne på kryds og tværs og sender et kraftigt signal til byen, at vi kristne godt kan være ét, uden at være enige om alt. Jesus binder os sammen!  

Gud er nær og elsker vores by. Himlen er åben og vi inviterer Helligånden til at komme til os med alle de gode gaver han har til os. Udover masse af lovsang og tilbedelse vil der være en mulighed for personlig betjening i bøn, inkl. bøn for syge. Forvent en spændende aften i Guds nærvær!

Tag dine venner med – også dem, som ellers ikke går i kirke! 

 Lovsangsledere, sangere og musikere fra de 6 forskellige kirker glæder sig til at lede os gennem denne aften. 

NYHED - denne gang kan du invitere en ven, nabo, kollega med, som ikke før har deltaget i 1Voice. Ved køb af din egen billet får du et link som kan videresendes til din ven. 
Følg med på facebook-begivenheden når der løbende introduceres flere spændende informationer.

Aarhus Valgmenighed: Kirke i bevægelse

Læs mere

Vi er en folkekirke - uden at være en sognekirke, og uafhængig af folkekirkens økonomi. Vore medlemmer er børn, unge og voksne fra hele Århus området.

Vi tror på, at Jesus Kristus viser os, hvem Gud er! Den måde, hvorpå Jesus elskede og udfordrede mennesker, den måde han døde og opstod, viser os hvem Gud er. Jesus tilbyder os et liv i tro, håb og kærlighed. Det liv vil vi gerne dele med hinanden og med dig.

Find Aarhus valgmenighed

Se på kort

Sekretariatet
Mjølnersvej 6, 8230 Åbyhøj, Denmark
Åben: Tirs-Fredag 9.30-14.00
Tlf.: (+45) 8612 2835
Cvr.: 1411 1638
aarhus@valgmenighed.dk

 
idol-club.biz adult-porno.org