1Voice

Dato/tidspunkt: 4. Marts 2020, 19:30 - 22:30

ONE CITY - ONE VOICE - ONE NIGHT

Vi bygger bro mellem kirkerne, fremmer relationerne på kryds og tværs og sender et kraftigt signal til byen, at vi kristne godt kan være ét, uden at være enige om alt. Jesus binder os sammen!

Gud er nær og elsker vores by. Himlen er åben og vi inviterer Helligånden til at komme til os med alle de gode gaver han har til os. Udover masse af lovsang og tilbedelse vil der være en mulighed for personlig betjening i bøn, inkl. bøn for syge. Forvent en spændende aften i Guds nærvær!

Tag dine venner med – også dem, som ellers ikke går i kirke!

Lovsangsledere, sangere og musikere fra de 6 forskellige kirker glæder sig til at lede os gennem denne aften.

NYHED - denne gang kan du invitere en ven, nabo, kollega med, som ikke før har deltaget i 1Voice. Ved køb af din egen billet får du et link som kan videresendes til din ven.
Følg med på facebook-begivenheden når der løbende introduceres flere spændende informationer.