Alpha-inspirationsdag

Dato/tidspunkt: 21. Marts 2020, 09:30 - 16:00

Alpha-inspirationsdag i Århus Valgmenighed

”Byg dit eget Alphakursus”

Lørdag den 21. marts 2020 kl. 9.30 til kl. 16.00 afholdes der Alpha Inspirationsdag i ÅVM’s lokaler på Mjølnersvej 6, 8230 Aabyhøj .

Dagen er for alle der er interesseret i Alpha. Dagen er også relevant for klyngeledere, cellegruppeledere eller hvad du nu vil kalde dig selv i denne sammenhæng.

Tiden er kommet til, at relancere ALPHAKURSET i en ny udgave, hvor vi alle kan være med. Kurset er nydesignet for en ny generation.

Med ”video on demand” formen er Alpha kurset nu gjort tilgængeligt i alle kontekster: i hjemmet, i cellegruppen, på arbejdspladsen, i kirken - ”you name it”

Vil vi introducere de nye ”Duploklodser” som gør det meget overskueligt at afholde et Alphakusus.

Dagens program

09.30 Ankomst mm

10.00 1. session: Om at skabe en inviterende kultur. V. Karsten Bach

11.00 2. session: Bøn og helligåndsdimensionen på Alpha. V. Karsten Bach

12.45 3. session: Alpha når det går viralt. V. Anders Michael Hansen

13.45 4. session: Action Plan. V. Anders Michael Hansen

Der er indlagt pauser, teamtid og spisning undervejs.

Sidste tilmedlingsfrist 14. marts. Dagen koster 125 kr, betal og tilmeld dig her

Meld dig til ”Byg dit eget Alphakursus” den 21.marts og lad os se hvad vi kan sammen