LOUNGE-gudstjeneste

Dato/tidspunkt: 1. Marts 2020, 16:00 - 17:30

Nu lancerer vi noget helt nyt!

Vi skruer op for hyggen, ned for lyset, trækker sofaer og caféborde ned i kirkesalen og lader Guds ord fylde os gennem lovsang, prædiken og nadver.

I øjenhøjde. Sammen. I sofaen. Med Gud.

David Viftrup taler om Tro:
“Er tro mest for dem, der har svært ved at klare livet selv, og derfor har brug for noget at støtte sig til, eller er troen mere end en subjektiv ”feel good” løsning.”

Det er ikke alle ÅVM´ere, der deltager i en klynge på klyngesøndage, og der efterspørges et gudstjenestetilbud. Det betyder, at på Klyngesøndage i marts, april, maj og juni, vil der være en gudstjeneste kl. 16 der er åben for alle interesserede.

Det bliver lidt mere tilbagelænet med sofalounges, bløde tæpper og caféborde. Dét giver os mulighed for at være lidt mere i øjenhøjde og tale om det vi hører og erfarer. Efter gudstjenesten kan du nyde en kop kaffe, en vand eller en sandwich i kirkerummet – med lidt underlægning af loungemusik i den rette belysning.

Der er ikke børnekirke, men alle børnelokalerne er åbne til frit brug, hvor det også er muligt at følge med i gudstjenesten på skærm.

Projektgruppen består af Anders Michael Hansen, Hans-Christian Vindum Petterson og Andreas Bevan. David Viftrup er prædikant til gudstjenesten 1. marts.