LOUNGE-gudstjeneste

Dato/tidspunkt: 1. Marts 2020, 16:00 - 17:30

Nu lancerer vi noget helt nyt!

Vi skruer op for hyggen, ned for lyset, trækker sofaer og caféborde ned i kirkesalen og lader Guds ord fylde os gennem lovsang, prædiken og nadver.

 

I øjenhøjde. Sammen. I sofaen. Med Gud.

 

David Viftrup taler om Tro:
“Er tro mest for dem, der har svært ved at klare livet selv, og derfor har brug for noget at støtte sig til, eller er troen mere end en subjektiv ”feel good” løsning.”

 

Det er ikke alle ÅVM´ere, der deltager i en klynge på klyngesøndage, og der efterspørges et gudstjenestetilbud. Det betyder, at på Klyngesøndage i marts, april, maj og juni, vil der være en gudstjeneste kl. 16 der er åben for alle interesserede.

Det bliver lidt mere tilbagelænet med sofalounges, bløde tæpper og caféborde. Dét giver os mulighed for at være lidt mere i øjenhøjde og tale om det vi hører og erfarer. Efter gudstjenesten kan du nyde en kop kaffe, en vand eller en sandwich i kirkerummet – med lidt underlægning af loungemusik i den rette belysning.

Der er ikke børnekirke, men alle børnelokalerne er åbne til frit brug, hvor det også er muligt at følge med i gudstjenesten på skærm.

Projektgruppen består af Anders Michael Hansen, Hans-Christian Vindum Petterson og Andreas Bevan. David Viftrup er prædikant til gudstjenesten 1. marts.

Aarhus Valgmenighed: Kirke i bevægelse

Læs mere

Vi er en folkekirke - uden at være en sognekirke, og uafhængig af folkekirkens økonomi. Vore medlemmer er børn, unge og voksne fra hele Århus området.

Vi tror på, at Jesus Kristus viser os, hvem Gud er! Den måde, hvorpå Jesus elskede og udfordrede mennesker, den måde han døde og opstod, viser os hvem Gud er. Jesus tilbyder os et liv i tro, håb og kærlighed. Det liv vil vi gerne dele med hinanden og med dig.

Find Aarhus valgmenighed

Se på kort

Sekretariatet
Mjølnersvej 6, 8230 Åbyhøj, Denmark
Åben: Tirs-Fredag 9.30-14.00
Tlf.: (+45) 8612 2835
Cvr.: 1411 1638
aarhus@valgmenighed.dk

 
idol-club.biz adult-porno.org