Respekt for børns åndelighed

Dato/tidspunkt: 21. April 2020, 19:00 - 21:30

Børnekirken inviterer alle forældre, børneledere og andre interesserede til foredrag med Lis Højland Abildtrup, Børnekonsulent og Eventleder ved BørneOase.

Tryghed, Frihed og Ansvar

Barnet har en iboende spiritualitet og er skabt som et søgende menneske, der ønsker at finde mening. Det er sårbart ikke bare i fysisk, men også i åndelig forstand, og en voksen leders ord og handlinger har stor vægt i barnets liv. Ledere og forældre skal derfor være gode og troværdige autoriteter, som både ift. forkyndelsen af evangeliet, i samtaler og i aktiviteter er med til at:

• Skabe tryghed ved at værne om barnets grænser
  • Give frihed til at barnet må tænke og mene det det vil
  • Tage ansvar for fællesskabet ved at skabe en god samværskultur

Hvordan kan vi helt praktisk øve os på at være voksne, der både guider børnene og lærer dem selv at "connecte" med Gud?

Velkommen til en spændende aften på Mjølnersvej 6, Åbyhøj.