Testamentariske gaver

Et testamente sikrer, at det du brænder for og prioriterer i dit liv, fortsætter i tiden efter din egen levetid. I et testamente kan du tilgodese organisationer og familiemedlemmer, der ellers ikke vil arve.

Aarhus Valgmenighed er godkendt til at modtage pengegaver ifølge testamente uden at skulle betale boafgift. Det betyder at testamentariske gaver går ubeskåret til Aarhus Valgmenigheds arbejde.

Vi rådgiver gerne om udfærdigelse af testamente, og anbefalder at du rådfører dig med f.eks. de gratis advokatvagter. Kontakt vores administrator Klaus Grøngaard på 8612 2835 eller aarhus(at)valgmenighed.dk for at høre mere om muligheder for en testamentarisk gave.

Du har fortsat fuld råderet over dine medler så længe du lever, og du kan ændre testamentets bestemmelser igen hvis du ønsker det.

Er du enlig kan bestemme over hele arven, og har du ægtefælle og børn, kan du bestemme over 3/4 af arven.

Aarhus Valgmenighed: Kirke i bevægelse

Læs mere

Vi er en folkekirke - uden at være en sognekirke, og uafhængig af folkekirkens økonomi. Vore medlemmer er børn, unge og voksne fra hele Århus området.

Vi tror på, at Jesus Kristus viser os, hvem Gud er! Den måde, hvorpå Jesus elskede og udfordrede mennesker, den måde han døde og opstod, viser os hvem Gud er. Jesus tilbyder os et liv i tro, håb og kærlighed. Det liv vil vi gerne dele med hinanden og med dig.

Find Aarhus valgmenighed

Se på kort

Sekretariatet
Mjølnersvej 6, 8230 Åbyhøj, Denmark
Åben: Tirs-Fredag 9.30-14.00
Tlf.: (+45) 8612 2835
Cvr.: 1411 1638
aarhus@valgmenighed.dk

 
idol-club.biz adult-porno.org